Εάν θέλετε να με βρείτε, επισκεφτείτε το iFeed.gr!!!

Επαλήθευση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας




Αν χρησιμοποιήτε τη δική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(π.χ. gmail,yahoo κλπ.) για να δημιουργήσετε το Windows Live ID (Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιείτε για είσοδο στα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Windows Live, όπως το Windows Live Hotmail και το Windows Live Messenger, στις υπηρεσίες της Microsoft όπως το Xbox LIVE, το MSN και το Office Live, καθώς και σε οποιαδήποτε τοποθεσία στην οποία εμφανίζεται το λογότυπο του Windows Live ID.)  σας, μπορεί να σας ζητηθεί να επαληθεύσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

   1. Κάντε κλικ στην επιλογή "Επαλήθευση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" σας.
   2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σωστά και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος επαλήθευσης.
   3. Όταν λάβετε το μήνυμα επαλήθευσης, ακολουθήστε τις οδηγίες που περιέχει.

Σημειώσεις

    * Εάν λάβετε ένα μήνυμα Αυτή η σύνδεση δεν είναι πια έγκυρη όταν κάνετε κλικ στη σύνδεση στο μήνυμά σας, επιλέξτε το στοιχείο Μετάβαση στο Λογαριασμός Windows Live και επιλέξτε Επαλήθευση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στην αρχή της σελίδας συνοπτικές πληροφορίες λογαριασμού για να ξεκινήσετε πάλι τη διαδικασία επαλήθευσης.
    * Εάν λάβετε ένα μήνυμα το οποίο σας ζητά να επαληθεύσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και δεν έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή στο Windows Live ID, αυτό σημαίνει ότι κάποιος άλλος μπορεί να επιχειρεί να χρησιμοποιήσει τη δική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για λογαριασμό του. Μπορείτε να επιλέξετε την ακύρωση του λογαριασμού μέσα από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    * Εάν λάβετε ένα μήνυμα το οποίο δηλώνει ότι ο λογαριασμός σας υπάρχει ήδη, ίσως χρειαστεί να να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης. Για πληροφορίες επαναφοράς κωδικού πρόσβασης, ανατρέξτε στο θέμα Επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σας.
    * Ίσως να μην μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Windows Live ID σας μέχρι την επαλήθευση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

3 σχόλια:

  • Eμένα μου λέει
    Δεν έχετε ένα inbox ... ακόμα
    Εγγραφείτε για το Windows Live Hotmail και να πάρετε μια ελεύθερη, προσαρμόσιμες εισερχόμενα με τα μέρη της αποθήκευσης και μεγάλη ασφάλεια.

    Σημείωση: Αν χρησιμοποιείτε Hotmail ή όχι, μπορείτε πάντα να πάτε στη λίστα των επαφών σας.

    ,,όταν μπαίνω στο Εμαιλ μου που χρησιμοποιώ στο Messenger
    Τι να κάνω;

    markoskerass@studiolefkatas.gr

  • ................

  • ok to vrika
    Markos Kerasovitis

Διαφημίσεις




AdBanner Exchange