Εάν θέλετε να με βρείτε, επισκεφτείτε το iFeed.gr!!!

Πολλαπλές επιφάνειες εργασίας για Windows



Στην σημερινή μας ανάρτηση,θα ασχοληθούμε με ένα ωραίο κολπάκι για τον υπολογιστή μας,με το οποίο μπορούμε να έχουμε τέσσερις επιφάνειες εργασίας,και στην κάθε μία να κάνουμε κάτι άλλο έτσι ώστε να μην μπερδευόμαστε ανοίγοντας πάρα πολλούς φακέλους όταν καθόμαστε στον υπολογιστή μας.

Λοιπόν για την συγκεκριμένη διαδικασία θα χρειαστούμε ένα πρόγραμμα της powertoys,το Microsoft Virtual Desktop Manager,το οποίο θα το βρούμε στην λίστα με τα Downloads δεξιά στον ιστότοπο μας.
Κατεβάζουμε το πρόγραμμα και το κάνουμε εγκατάσταση.Μόλις τελειώσει η διαδικασία εγκατάστασης,κάνουμε μία επαννεκίνηση τον υπολογιστή μας για να είναι έτοιμο το πρόγραμμα.
Λοιπόν πατάμε πάνω στην Taskbar του υπολογιστή μας δεξί κλικ και επιλέγουμε τις "Γραμμές Εργαλειών".Έκει βρίσκουμε το Desktop Manager και πατάμε πάνω του έτσι ώστε να έχει δίπλα ένα τικ,δηλαδή να είναι επιλεγμένο.

Το Microsoft Virtual Desktop Manager εγκαθιστάται δίπλα από το ρολόι του υπολογιστή και δίπλα από τα εικονίδια συντομεύσευων που έχει εκεί κάτω.Θα δείτε να υπάρχουν 4 κυκλάκια με έναν αριθμό μέσα.Το κάθε κυκλάκι αντιπροσωπεύει και μία επιφάνεια εργασίας.
Το πράσινο κυκλάκι μας δείχνει και τις τέσσερις επιφάνειες όπως στην εικόνα παραπάνω.

Αυτό ήταν όλο.Μπορείτε σε κάθε επιφάνεια να βάλετε διαφορετικό φόντο εάν θέλετε.

1 σχόλια:

  • Τωρα μου θυμησες το αναλογο που εχουν τα linux με τις επιφανειες εργασιας.Εκει γινοταν να βαλεις και περισσοτερες απο 4 επιφανειες. Παντως ειναι πολυ καλο αυτο το trick, γιατι ανοιγεις σε καθε επιφανεια και διαφορετικο προγραμμα η φακελο. Δεν ηξερα οτι υπαρχει και στα Windows. Σε ευχαριστω!!!

Διαφημίσεις




AdBanner Exchange